Povečajte svojo prodajo in trženje. Brez povezave in povezave.

Ali želite povečati prodajo? RocketSales vam ponuja širok nabor orodij in delovne sile, ki vam pomagajo povečati prodajo.

rocketsales.si

“Pred pandemijo Covid-19 nismo bili prisotni v spletu. S pomočjo podjetja RocketSales smo lahko začeli poslovati prek spleta in celo povečali prihodek.”

Zaupajo vrhunske stranke

Kaj je RocketSales?
Kaj delamo najbolje

Optimizacija iskalnikov

Naše podjetje je specializirano za SEO storitve. Naše podjetje lahko od revizije do e-trgovine, lokalnega SEO in Enterprise SEO storitev zajema celoten spekter storitev, povezanih s SEO.

Oglejte si naše SEO storitve
Kaj delamo najbolje

Optimizacija socialnih medijev

Naše podjetje je specializirano za storitve SMO. Naše podjetje lahko zajema celoten spekter storitev, povezanih z SMO, od revizije do e-trgovine, prisotnosti v družabnih medijih in pobude za oblikovanje blagovne znamke ter Enterprise SMO storitev.

Oglejte si naše storitve SMO
Ampak zakaj?

Zakaj počnemo to, kar počnemo?

Pandemija Covid-19 prizadene milijarde ljudi po vsem svetu. To vpliva na vse. Ta trditev je še bolj natančna, če pomislimo na mala in srednje velika podjetja. So hrbtenica gospodarstva. Potrebujejo našo podporo, zlasti ko gre za digitalno preobrazbo, spletno prodajo in spletno trženje. Naš cilj pri RocketSales je še naprej vplivati z zagotavljanjem prodajnih in marketinških storitev, ki presegajo naše potrebe, in pomagati podjetjem naših strank, da se prebijejo s to pandemijo.

Kaj delamo najbolje

Zunanje prodajno svetovanje in vdor v rast

Naše podjetje je specializirano za prodajno svetovanje. Od hakiranja rasti, optimizacijskih storitev, A / B testiranja, kako povečati več potencialnih strank in potencialnih strank. Razmišljamo drugače in na vaše podjetje bomo gledali kot na tujca in vam pomagali videti, kako na svoje podjetje gledati na nov način.

Oglejte si naše svetovalne storitve