Podjetje

SMO

We manage hundreds of online properties, domains, in more than 43 languages on most continents. In the span of almost 20 years, we have been successful, because we know that shortcuts NEVER work. That's why we follow the rules rigorously.

Na večini celin upravljamo na stotine spletnih lastnosti, domen v več kot 43 jezikih. Skoraj 20 let smo bili uspešni, saj vemo, da bližnjice NIKOLI ne delujejo. Zato strogo upoštevamo pravila. Ves čas. Nekateri naši tekmeci imajo manj ali nič skrupulov. Tudi mi poslujemo tako kot vi in skrbimo za dolgoročni, več kot kratkoročni dobiček. Tako lahko neprekinjeno sodelujemo z majhnimi in velikimi podjetji Fortune 500. Vemo, da je treba upravljati več velikih spletnih mest, na stotine zemljevidov spletnih mest, organiziranih za večja podjetja, in biti pozoren, da boste pozitivno koristili svojemu poslovanju. Naše odlično mesto se nahaja med: preizkušanjem novih stvari in super konzervativnostjo. Raziskujemo, razmišljamo, analiziramo, tako da lahko sčasoma merimo vpliv naše strategije.

Naše podjetje je specializirano za storitve SMO. Naše podjetje lahko zajema celoten spekter storitev, povezanih z SMO, od revizije do e-trgovine, prisotnosti v družabnih medijih in pobude za oblikovanje blagovne znamke ter Enterprise SMO storitev.

Oglejte si našo SMO Storitve
Ampak zakaj?

Zakaj počnemo to, kar počnemo?

Pandemija Covid-19 prizadene milijarde ljudi po vsem svetu. To vpliva na vse. Ta trditev je še bolj natančna, če pomislimo na mala in srednje velika podjetja. So hrbtenica gospodarstva. Potrebujejo našo podporo, zlasti ko gre za digitalno preobrazbo, spletno prodajo in spletno trženje. Naš cilj pri RocketSales je še naprej vplivati z zagotavljanjem prodajnih in marketinških storitev, ki presegajo naše potrebe, in pomagati podjetjem naših strank, da se prebijejo s to pandemijo.