Podjetje

SEO

We manage hundreds of online properties, domains, in more than 43 languages on most continents. In the span of almost 20 years, we have been successful, because we know that shortcuts NEVER work. That's why we follow the rules rigorously.

Na večini celin upravljamo na stotine spletnih lastnosti, domen v več kot 43 jezikih. Skoraj 20 let smo bili uspešni, saj vemo, da bližnjice NIKOLI ne delujejo. Zato strogo upoštevamo pravila. Ves čas. Nekateri naši tekmeci imajo manj ali nič skrupulov. Tudi mi poslujemo tako kot vi in skrbimo za dolgoročni, več kot kratkoročni dobiček. Tako lahko neprekinjeno sodelujemo z majhnimi in velikimi podjetji Fortune 500. Vemo, kako težko je upravljati več velikih spletnih mest, na stotine zemljevidov spletnih mest, organiziranih za večja podjetja, in biti pozoren na SEO uvrstitev in prepoznavnost. Zelo smo pozorni na spremembe smernic Googla, Binga in vse, kar spremenimo na vaših spletnih mestih, raziskujemo, razmišljamo in analiziramo, tako da lahko sčasoma izmerimo vpliv naših sprememb.

Naše podjetje je specializirano za SEO storitve. Naše podjetje lahko od revizije do e-trgovine, lokalnega SEO in Enterprise SEO storitev zajema celoten spekter storitev, povezanih s SEO.

Oglejte si našo SEO Storitve