Revizija

SMO

Izvedba revizije SMO je ena najpomembnejših predhodnih faz, da začnete resno preučevati optimizacijo prisotnosti in prepoznavnosti v družabnih medijih. Daje nam jasen posnetek trenutnega stanja in nam pomaga pri sprejemanju utemeljene odločitve o izboljšanju trenutnega stanja na bolje.

Naše podjetje je specializirano za storitve SMO. Naše podjetje lahko zajema celoten spekter storitev, povezanih z SMO, od revizije do e-trgovine, prisotnosti v družabnih medijih in pobude za oblikovanje blagovne znamke ter Enterprise SMO storitev.

Oglejte si našo SMO Storitve
Ampak zakaj?

Zakaj počnemo to, kar počnemo?

Pandemija Covid-19 prizadene milijarde ljudi po vsem svetu. To vpliva na vse. Ta trditev je še bolj natančna, če pomislimo na mala in srednje velika podjetja. So hrbtenica gospodarstva. Potrebujejo našo podporo, zlasti ko gre za digitalno preobrazbo, spletno prodajo in spletno trženje. Naš cilj pri RocketSales je še naprej vplivati z zagotavljanjem prodajnih in marketinških storitev, ki presegajo naše potrebe, in pomagati podjetjem naših strank, da se prebijejo s to pandemijo.

How well are you doing on social media? Stop guessing, and get an SMO Audit!

RocketSales revizija je €499 za audit. Plačajte samo za tisto, kar uporabljate, točka.

Preprosto Revizija

499

Za audit, na spletno mesto / kanal.

Začeti
Začnite prodajati več danes

  • Celotno poročilo o dejavnosti vaše blagovne znamke
  • Kratka analiza konkurence
  • Vaše 3 najbolj uspešne objave / računi
  • Priložnosti za objave

  • * Vse provizije so obračunane v EUR (€). Brez DDV in davkov.